Om Invida Vårdservice

Invida Vårdservice förmedlar läkare för kortare och längre perioder över hela Sverige inom primärvård, slutenvård och företagshälsovård till både privat och landstingsdriven verksamhet. Vi kan även förmedla sjuksköterskor. Många duktiga specialister och erfarna leg läkare arbetar via vårt företag.

Personlig service och professionell hantering

Personlig service, professionell hantering, korta beslutsvägar, flexibilitet och tillgänglighet, präglar vårt arbete för att vi ska vara ett attraktivt val för läkare, och uppdragstagare. Lön och arvoden behandlas snabbt. Invida Vårdservice AB startades 2008 och har haft samma VD/ägare fram till maj 2015 då företaget togs över av två nya ägare samtidigt som tidigare VD/ägare arbetar kvar. Om vi lägger ihop våra år inom läkarbemanning har vi sammanlagt 37 års erfarenhet. På den tiden hinner man bygga upp ett stort kontaktnät bland läkare och chefer inom vårdsektorn.

$value['s_innehall_bild']['alt'];
citat

Personlig service, professionell hantering, korta beslutsvägar, flexibilitet och tillgänglighet, präglar vårt arbete för att vi ska vara ett attraktivt val för läkare, och uppdragstagare.

Åse Hanson-Wik Invida Vårdservice

Jobba med oss

Vill du bli vår nya kollega?

Är du läkare, leg sjuksköterska eller psykolog med KBT utbildning och intresserad av att vara en av oss? 

För företag och organisationer

Vi hjälper era anställda!

Vi har lång erfarenhet av arbetsrelaterad vård. Vi skapar tillsammans rätt förutsättningar för en fungerande arbetsmiljö.

Vi finns här för dig!

Söker du yrkeskunnig personal eller är intresserad av att börja som konsult hos oss, kontakta oss så hjälper vi dig!

Carina Invida

Carina Wik

Bemanning/Logistik/Ekonomi
Mobilnr: 070-540 09 79
carina@invida.se

Åse Invida

Åse Hanson-Wik

Bemanning
Mobilnr: 070-540 08 72
ase@invida.se

Agnetha Invida

Agnetha Alcazar

Avtalsansvarig
Tel: 023-14100
agnetha@invida.se