Om Invida Vårdservice

Invida Vårdservice förmedlar läkare för kortare och längre perioder över hela Sverige inom primärvård, slutenvård och företagshälsovård till både privat och landstingsdriven verksamhet. Vi kan även förmedla sjuksköterskor. Många duktiga specialister och erfarna leg läkare arbetar via vårt företag.

Personlig service och professionell hantering

Personlig service, professionell hantering, korta beslutsvägar, flexibilitet och tillgänglighet, präglar vårt arbete för att vi ska vara ett attraktivt val för läkare, och uppdragstagare. Lön och arvoden behandlas snabbt. Invida Vårdservice AB startades 2008 och har haft samma VD/ägare fram till maj 2015 då företaget togs över av två nya ägare samtidigt som tidigare VD/ägare arbetar kvar. Om vi lägger ihop våra år inom läkarbemanning har vi sammanlagt 37 års erfarenhet. På den tiden hinner man bygga upp ett stort kontaktnät bland läkare och chefer inom vårdsektorn.

$value['s_innehall_bild']['alt'];
citat

Personlig service, professionell hantering, korta beslutsvägar, flexibilitet och tillgänglighet, präglar vårt arbete för att vi ska vara ett attraktivt val för läkare, och uppdragstagare.

Invida Vårdservice

$value['s_innehall_bild']['alt'];

Vi är FR 2000 certifierade

FR 2000 är ett integrerat ledningssystem för komplett verksamhetsstyrning inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd samt kompetensförsörjning. Genom denna certifiering har vi ett komplett ledningssystem för att leda vår verksamhet på ett strukturerat, tryggt och effektivt sätt.

Jobba med oss

Vill du bli vår nya kollega?

Är du läkare, leg sjuksköterska eller psykolog med KBT utbildning och intresserad av att vara en av oss? 

För företag och organisationer

Vi hjälper era anställda!

Vi har lång erfarenhet av arbetsrelaterad vård. Vi skapar tillsammans rätt förutsättningar för en fungerande arbetsmiljö.